برگزاری جشنواره داغ تره سی در مراغه
به گزارش نرمخبر از دبیر روز مراغه هدف از برگزاری این جشنواره را حفظ اصالت غذاهای سنتی و محلی اعلام کرد و افزود: پخت غذا با گیاهان کوهی و کوهی با توجه به ارگانیک بودن آن برای سلامتی بدن مفید است.
رضا عسکری این را هم اعلام کرد که همه ساله با برپایی بازارچه گیاهان کوهی در این شهر ، موجبات جذب گردشگر برای خرید داغ تره سی بومی کوه سهند فراهم می شود.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان مراغه نیز از برپایی ۵۰ غرفه برای جشنواره داغ تره سی در بوستان یادگاران خبر داد و افزود: جشنواره امسال با مشارکت ۴ استان آذربایجان شرقی ، غربی ، اردبیل و قزوین تشکیل شده است.
غفاری از استقبال بی نظیر مردم در جشنواره داغ تره سی امسال گفت و افزود در کنار پخت و پز و عرضه غذاهای سنتی و محلی استان ها در این جشنواره از وجود ۱۰ غرفه عرضه صنایع دستی هم خبر داد.
گزارش از : محمدرضا محمدی
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید