کارشناس برنامهریزی شهری: مدیریت شهری مراغه به درآمد پایدار نیاز دارد
نرم خبر – آذربایجان شرقی – کارشناس جغرافیا و برنامهریزی شهری با بیان اینکه مدیریت شهری در تمام ابعاد توسعه از جمله فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی اثرگذار است، افزود: مدیریت شهری مراغه در حال حاضر با چالشهای بسیار مواجه شده که یکی از آنها نبود منابع پایدار درآمدی برای شهرداری است. «حسین شیری» افزود: مراغه […]
نرم خبر – آذربایجان شرقی – کارشناس جغرافیا و برنامهریزی شهری با بیان اینکه مدیریت شهری در تمام ابعاد توسعه از جمله فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی اثرگذار است، افزود: مدیریت شهری مراغه در حال حاضر با چالشهای بسیار مواجه شده که یکی از آنها نبود منابع پایدار درآمدی برای شهرداری است.
«حسین شیری» افزود: مراغه اکنون به یکی از شهرهای کمترتوسعه یافته استان تبدیل شده و یکی از حوزههایی که میتواند منابع پایدار درآمدی برای شهرداری تامین کند و موتور محرکه توسعه باشد، بخش گردشگری است.
وی اضافه کرد: این کهنشهر طی دورههایی پایتخت ایران بوده اما اقدامات عملی برای شکلگیری صنعت گردشگری به عنوان یکی از الزامات توسعه پایدار شهری در مراغه انجام نشده است.
وی ادامه داد: برای نمونه اگر مجموعه مدیریت شهری مراغه بتواند تنها یک طرح گردشگری از جمله رصدخانه را به نتیجه مطلوب و سوددهی برساند، گردشگران قابل توجهی به مراغه سرازیر خواهند شد.
وی در خصوص راهکارهای سوددهی این طرح گردشگری نیز بیان کرد: نصب پلانتاریوم و رصد ستارگان به صورت آماتوری میتواند این ظرفیت ویژه مراغه را به سوددهی برساند.
«شیری» این را هم بیان کرد که این طرح گردشگری میتواند به یک منبع پایدار درآمدی برای مجموعه مدیریت شهری تبدیل شود و علاوه بر آن، دهها ظرفیت گردشگری دیگر نیز در این شهر وجود دارد.
وی تصریح کرد: مراغه به یک مرکز تجاری – گردشگری بزرگ هم نیاز دارد و احداث آن میتواند درآمد پایدار برای شهرداری تامین کند و ترافیک را نیز کاهش دهد زیرا هر شهروندی میتواند ضمن استفاده از پارکینگ این مرکز، نیازهای خودش را تامین کند و به تردد در شهر نیازی نداشته باشد.
کارشناس جغرافیا و برنامهریزی شهری همچنین تجمع پزشکان در مرکز شهر را یکی دیگر از چالشهای حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری عنوان کرد و افزود: احداث مجتمعهای پزشکان در چند نقطه از حاشیه شهر نیز میتواند ضمن درآمدزایی برای شهرداری، ترافیک را در هسته مرکزی شهر کاهش دهد.
«شیری» در پاسخ به اینکه الحاق نوا، قرهبرقع و علویان به شهر مراغه به چه میزان در توسعه شهری موثر خواهد بود، افزود: الحاق این مناطق به شهر نه تنها موجب توسعه شهری میشود بلکه اعتبارات شهرداری نیز به نسبت جمعیت این مناطق افزایش مییابد.
وی اضافه کرد: توسعه شهری مراغه را باید در تکاپوی مستمر مجموعه مدیریت شهری و اجرای طرحهای متعدد جستوجو کرد و به این موضوع نیز توجه داشت که شهر مراغه از ظرفیت بالایی برای توسعه برخوردار است و با تکیه بر همین ظرفیت میتوان درآمد پایدار برای شهرداری دست و پا کرد.
لینک کوتاه خبر : https://narmkhabar.ir/?p=8534
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید