وظیفه اصحاب رسانه تنها حضور در پای صندوق رای نیست
نرمخبر – آذربایجان شرقی –معاون فرهنگی و رسانهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی، مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۱ اسفند سال جاری را مهم دانست و گفت: وظیفه اصحاب رسانه تنها حضور در پای صندوق رای نیست و بار سنگین کنشگری و ایجاد شور و شوق انتخاباتی را نیز بر دوش دارند. به گزارش نرمخبر به […]
نرمخبر – آذربایجان شرقی –معاون فرهنگی و رسانهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی، مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۱ اسفند سال جاری را مهم دانست و گفت: وظیفه اصحاب رسانه تنها حضور در پای صندوق رای نیست و بار سنگین کنشگری و ایجاد شور و شوق انتخاباتی را نیز بر دوش دارند.
به گزارش نرمخبر به نقل از ایرنا «حسن گلی» روز سهشنبه در جمع اصحاب رسانه مراغه به اهمیت مشارکت حداکثری اشاره کرد و حضور گسترده مردم در پای صندوقهای رای را نشاندهنده وفاق و انسجام ملی دانست و اضافه کرد: این حضور یکی از عوامل موثر بر سیاستهای غرب در قبال کشورمان خواهد بود و از جهتهای مختلف قابل تحلیل است.
وی این را هم بیان کرد که اهالی فرهنگ و رسانه استان باید برای انتخابات ۱۱ اسفندماه برنامهریزی کرده و روح مشارکت انتخاباتی را به جامعه تزریق کنند.
معاون فرهنگی و رسانهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی بیان کرد: در حوزه رسانه مشکلات عدیده وجود دارد و رفع تمام آنها امکانپذیر نیست اما انتقال این مشکلات به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حل برخی از آنها تاثیرگذار است.
او همچنین به جایگاه آذربایجانشرقی در حوزه فرهنگ و رسانه اشاره کرد و افزود: این جایگاه ویژه همواره در سخنان رهبر معظم انقلاب بازتاب داشته و روایتهای فاخری از سوی ایشان در خصوص جایگاه استان بیان شده است.
وی ادامه داد: همین نگاه ویژه به جایگاه فرهنگ و رسانه آذربایجانشرقی نیز موجب شده است تا این استان اختیار لازم برای ارزیابی صدور مجوز کتاب را داشته باشد.
مراغه پس از تبریز بیشترین تعداد رسانه را دارد
معاون فرهنگی و رسانهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی، مراغه را مهد تمدن و فرهنگ دانست و افزود: مراغه بعد از تبریز بیشترین تعداد رسانه را دارد و از جایگاه ویژه در سطح استان برخوردار است.
گلی در پاسخ به برخی از اصحاب رسانه که واگذاری اختیار اعلام وصول نشریات چاپی به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه را مطالبه کردند نیز افزود: این تفویض اختیار منع قانونی دارد و از سوی دیگر نیز ادارات شهرستانی از ظرفیت انسانی کافی برای این امر برخوردار نیستند.
اصحاب رسانه در مشکلات شکلی گرفتار نشوند
معاون فرهنگی و رسانهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی بیان کرد: اصحاب رسانه در بیشتر موارد در میان مشکلات شکلی گرفتار هستند و به دلیل وجود همین مشکلات، به محتوا کمتر توجه دارند.
گلی با تاکید بر اینکه دشمنان با رسانه به جنگ با ایران آمدهاند، افزود: دشمنان میخواهند به تفکر جوانان ما غل و زنجیر ببندند و اصحاب رسانه ما باید در شأن این نظام مقدس با جریان رسانهای دشمنان مقابله کنند.
وی ادامه داد: اگر مرزهای کشورمان در حوزه جنگ سخت فرسنگها دورتر از ایران است، در عرصه رسانه هم ما باید به موضع آفندی برسیم و بتوانیم نظام لیبرال دموکراسی غربی را به چالش بکشیم.
وی اصحاب رسانه را سربازان کشور در جنگ ترکیبی با دشمنان خطاب کرد و افزود: اصحاب رسانه در صورت نیاز باید از آبرو و حیثیت خودشان برای پیشبرد اهداف نظام مایه بگذارند.
بسیج به رسانه روح میدهد
معاون فرهنگی و رسانهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی، گفت: بسیج به رسانه روح میدهد و هر خبرنگار و روزنامهنگاری که قلبش برای سرافرازی ایران و اسلام میتپد، بسیجی است.
گلی فعالیت درخشان کانون بسیج رسانه شهید آرمان علیوردی مراغه را فرصتی برای این شهرستان عنوان کرد و افزود: بسیج رسانه به عنوان یک تشکل رسانهای میتواند در این شهرستان نقشآفرین باشد و باید از ظرفیت آن به نحو مطلوب بهرهبرداری شود.
معاون فرهنگی و رسانهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی همچنین با بیان اینکه خانه مطبوعات استان به خانه مطبوعات تبریز تبدیل شده، بیان کرد: ایجاد خانه مطبوعات مستقل در شهرستانها تجربه موفقی نداشته اما راهاندازی نمایندگی خانه مطبوعات آذربایجانشرقی در جنوب استان به مرکزیت مراغه قابل پیگیری است.
«یوسف عبدی»، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه نیز با بیان اینکه این شهرستان ۱۸ نشریه چاپی، ۶ مورد نمایندگی نشریات استانی و سراسری و ۱۸ رسانه برخط دارد، افزود: ۲ مورد رسانه غیربرخط نیز در این شهرستان فعال است و تا حدودی همه آنها به حمایت نیاز دارند.
درد و دلهای اصحاب رسانه مراغه
«بیاض محرمزاده»، مدیرمسئول نشریه دیدهبان مراغه نیز اعطای تسهیلات برای خرید تجهیزات تولید محتوا را مورد تاکید قرار داد و افزود: تامین این تجهیزات برای تولید چندرسانهای در رسانههای برخط ضروری بوده و قیمت آنها بالاست.
وی با بیان اینکه چندین پایگاه خبری مراغه در سال جاری منتظر ارزیابی و دریافت یارانه دولتی است، ابراز امیدواری کرد که پایگاههای خبری بر اساس شاخصهای روزنامهنگاری آنلاین ارزیابی شوند نه روزنامهنگاری سنتی.
سرپرست نشریه فرهیختگان در آذربایجانشرقی و مدیرمسئول هفتهنامه آوای باغ شهر ایران نیز برخی از مشکلات نشریات چاپی را به نمایندگی از همکارانش بیان کرد و افزود: ایجاد نمایندگی خانه مطبوعات استان در مراغه را پیش از این برخی از مسئولان وعده داده بودند اما تاکنون محقق نشده است.
«سجاد درخشی» افزود: اعلام وصول نشریات چاپی در مرکز استان اتفاق میافتاد و این موضوع برای اصحاب رسانه هزینهبر و زمانبر است.
وی با بیان اینکه در چاپخانههای فعال مراغه تجهیزات لیتوگرافی وجود ندارد، ابراز امیدواری کرد که تسهیلات لازم در اختیار یکی از چاپخانهداران شهرستان قرار گیرد تا روند لیتوگرافی و چاپ نشریات جنوب استان در مراغه انجام شود.
وی این را هم بیان کرد که توزیع آگهیهای رسانهها نیز در مرکز استان متمرکز است و از سوی دیگر نیز آگهیها به صورت منطقهای توزیع نمیشود.
«درخشی» اضافه کرد: در برخی از موارد آگهیهایی که «میم الف» دارد، بین همه نشریات چاپی به صورت متعادل پخش نمیشود در حالی که جذب آنها میتواند بخشی از مشکلات مالی نشریات را مرتفع کند.
«رضا شکوری»، مدیرمسئول نشریه راه وطننیز با بیان اینکه سهم نشریات محلی مراغه از یارانههای دولتی بسیار ناچیز است، افزود: عضویت همکاران در خانه مطبوعات استان نیز با سختگیری مواجه میشود.
وی با تاکید بر اینکه فعالان بخش رسانههای آنلاین برای خرید تجهیز به تسهیلات بانکی نیاز دارند، اضافه کرد: اصحاب رسانه شهرستان وضعیت مالی مناسبی نداشته و به حمایت نیاز دارند.
«طیبه ذوقی»، مدیرمسئول نشریه ندای مراغه نیز جای خالی جشنوارههای خبری و انتخاب خبرنگار یا رسانه برتر در مراغه را خالی دانست و گفت: فرهنگ و جامعه تحت تاثیر رسانه قرار دارد و تقویت جبهه رسانهای در گرو حمایت از اصجاب رسانه است.
مدیر کانون بسیج رسانه شهید آرمان علیوردی مراغه نیز با بیان اینکه اقتصاد بخش رسانه در مراغه به هیچ وجه با مراکز استانها و دیگر شهرستانهای همردیف خودش قابل مقایسه نیست، بیان کرد: اصحاب رسانه مراغه به حمایتهای دولتی و تسهیلات بانکی بیشتر نیاز دارند.
«علیرضا فولادی»، رئیس دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مراغه هم در ادامه با تاکید بر اینکه فعالان بخش رسانه در مراغه حتی از تسهیلات اشتغالزایی شهرستان هم سهمی نداشتهاند، بیان کرد: ایجاد نمایندگی خانه مطبوعات استان در مراغه نیز جزو وعدههای برخی از مسئولان دولتی است که امیدواریم در سایه مشارکت اصحاب رسانه و پیگیریهای مسئولان محقق شود.
به گزارش ایرنا در این محفل صمیمی هریک از حاضران نیز دغدغههای خودشان را با معاون مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی در میان گذاشتند و عزم خود را برای تزریق روح مشارکت انتخاباتی به جامعه جزم کردند.
https://narmkhabar.ir/?p=8462
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید